آیا گذشتگان صالح، مذاهب اهل سنت...
مذاهب جمهور ادعا می کنند که گذشتگان صالح، متدین به این مذاهب بوده اند. آیااین ادعا درست است؟
مذاهب جمهور ادعا میکنند که گذشتگان صالح، متدین به این مذاهب بوده اند. آیااین ادعا درست است؟
۱) صالحان پیشین و هم آن ها که بعد آمده اند، یعنی شیعیان آل محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) که در حقیقت نصف مسلمانان را تشکیل میدادند، به مذهب ائمه اهل بیت(علیه السلام) و"ثقل"رسول الله(صلی الله علیه و آله و سلم) متدین بوده اند و از آن کوچک ترین انحرافی نیافته اند. آن ها از زمان علی(علیه السلام) و فاطمه (سلام الله علیها) تاکنون مطابق این روش عمل کرده اند؛ یعنی از آن زمان که نه اشعری و نه هیچ کدام از ائمه ی مذاهب اربعه و نه پدران آن ها وجود داشته اند.
۲) مسلمانان قرنهای سه گانه، نخست متدین به هیچ کدام از این مذاهب نبوده اند. این مذاهب کجا و مردم قرون اول و دوم و سوم کجا؟ زیرا اشعری در سال ۲۷۰ هجری تولد یافته و در حدود سال ۳۳۵ از دنیا رفته است. احمد حنبل در سال ۱۳۴ به دنیا آمده و در سال ۲۴۱ از دنیا رفته است. شافعی در سال ۱۵۰ متولد شده و در سال ۲۰۴ وفات یافته است. مالک در سال ۹۵ قدم به این جهان گذارد و در سال ۱۷۹ به سرای دیگر شتافته است. ابوحنیفه در سال ۸۰ متولد و درسال ۱۰۵ به جهان باقی قدم نهاده است.
اما شیعه از صدر اسلام، متدین به مذهب ائمه ی اهل بیت(علیه السلام) بوده و غیر شیعه، به مذهب و روش علما و صحابه و تابعین عمل میکردند.بنابراین، چه دلیلی همه ی مسلمانان را ملزم میسازد که پس از سه قرن اول، به مذاهب نامبرده عمل کنند؛ نه مذهب دیگری که از پیش مورد عمل بوده است؟
ارسال نظرات