محرم؛ یادآور ارزشهایی چون ایثار و فداکاری

محرم یادآور ارزشهایی چون ایثار، شهامت و فداکاری است، با توجه به این حقیقت، باید بر اساس تعالیم روشنگرانه اسلام از جمله میانه روی، تساهل، اصلاح بشریت و پیشرفت، رفاه و بهبودی امت اسلامی زندگی کرده و از منافع شخصی، فرقه گرایی و افراط گرایی پرهیز کنیم. 
محرم، بزرگترین ارزشهای اسلامی و بشری چون ایثار، وفاداری، شهامت، صبر، دلیری و عزم راسخ را تداعی می‌کند.
مبلغان که در ایام محرم فعالیت گسترده تری می‌یابند، باید مراقب باشند مرز خرافات و ایمان به غیب حفظ شده و مثلث عقلانیت، معنویت و عدالت مستحکم بماند. 
عاشورا نشان داد که قدرت حق بالاتر از حق قدرت است. قدرتهای دنیا اعتقاد دارند مقاومت در مقابل قدرت عقلانی نیست ولی قیام امام حسین(علیه السلام) در روز عاشورا نشان دهنده مقاومت در مقابل قدرت بود. 
مبلغان به عنوان مرزداران ارزشهای دینی باید با برنامه ریزی و هوشیاری دقیق، توطئه‌های دشمنان اسلام که سعی در تخریب اسلام و مسلمانان دارند را به درستی شناسایی و خنثی کنند.
سلوک شایسته، اعتماد سازی و توجه به جنبه‌های محتوایی تبلیغ از عوامل موفقیت مبلغان دینی است.
مبلغان و روحانیون فعال در ایام محرم می‌بایست زمان شناس بوده، مطالعه را سرلوحه برنامه‌های خویش قرار داده، بنا بر شرایط امروز، به فضای تبلیغاتی وارد شده و از جوانان نیز در برنامه‌های تبلیغی خود بیشتر استفاده کنند.
روحانیون باید در ماه محرم از زمینه‌های مناسب به وجود آمده و فرصتهایی که مردم با جان و دل در مناسبتها شرکت می‌کنند بیشترین استفاده را برده و سعی کنند، بار محتوایی این تبلیغات ارزشمند و اثرگذار باشد.
سخنرانهای مذهبی در این ایام می‌بایست هر چه بیشتر با سیره پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم) و اهداف حضرت ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) مستمعین را آشنا ساخته و جوهره دین، اخلاق و معنویات جامعه و اعتقادات را ارتقاء بخشند.
تذکر احکام شرعی، نقل وقایع عاشورا برای مردم و محور قرار دادن کلمات حضرت امام حسین (علیه السلام) و شناسایی چهره‌های عاشورایی برای عموم به ویژه جوانان در ماه محرم ضرورتی ارزشمند و سازنده است.

 



پایگاه خبری -تحلیلی اهل البیت (ابنا)