آیا اسلام دین خشونت است؟

خشونت است؟تا کنون بسیارخوانده ایم و شنیده ایم که وهابیون افراطی فتوا به تخریب بعضی از قبور مطهر امامان و امامزادگان را صادر کرده‌اند! تعیین چند قبر مطهر چندان مهم نیست بلکه آنچه اهمیت دارد چرایی آن است. 
به راستی چرا؟ زیرا شیعیان این بقاع را می‌پرستند! 
آیا حقیقتاً چنین است که ادعا شده؟ 
صدور این فتواها از چند جهت قابل بررسی است: 

۱ــ سکوت دینداران 
اگر هیچ اقدامی از طرف مسلمانان (اعم از شیعه و سنی) صورت نگیرد آیا فردا و فرداها همین فتواها برای حرم مطهّر حضرت رسول اکرم و بعد از آن ابرهه وار برای خانه‌ی خدا صادر نخواهد شد؟ 
کدام مسلمان است که برای طواف دورخانه‌ی خدا محکوم به بت پرستی باشد؟ 
کدام مسلمان است که برای زیارت مرقد خاتم پیامبران و نماز خواندن در کنار آن مرقد مطهر و منور، بت پرست شود؟ 
و آن وقت، مسلمانان جواب خدا و رسولش را در قیامت چه خواهند داد؟ 

۲ــ توهین و تهمت 
از طرف دیگر فتوا دهندگان که خود را مسلمان می‌دانند جواب خدا و رسولش را در قیامت چه خواهند داد که به مسلمانان موحد و دوستدار دین اسلام تهمت ناروای بت پرستی زده شود! 
این سکوت نیز از طرف مسلمانان شیعه و سنی وجهه ای ندارد که تهمت زننده بدون هیچ محاکمه‌ای به تفکر باطل خود ادامه دهد! 

۳ــ شیطنت 
سؤال این است که فتوادهندگان چرا به تخریب کلیساها که در آن به پرستش عیسی مسیح علیه السلام و عبودیت صلیب مشغولند فتوا نمی‌دهند و فقط سعی در نابود کردن اماکن مقدس شیعیان را دارند؟ آیا این خط گرفتن روشن از استعمار و پیروی از سیاست‌های صلیبی نیست؟ 
و چرا اساساَ به تخریب بتکده‌های جهان فتوا صادر نمی‌شود؟ 

۴- راه مقابله 
فرض کنیم عده‌ای از مسلمانان می‌خواهند در یک تجمع بزرگ بر علیه بت پرستان دنیا فتوا بدهند، بیانیه صار کنند و نهایتاً رأی آنها این باشد که باید به تمام بتکده‌های جهان در هند و پاکستان و افغانستان و...... حمله شود و همه تخریب شده و با خاک یکسان شود. 
سؤال اساسی این است که آیا منطق قرآن و عقل و دین اسلام این نحوه‌ی خشونت و تخریب را می‌پذیرد؟ آیا به همین دلیل نیست که بنگاه‌های خبری و تبلیغی غرب، مسلمانان را افرادی خشن و وحشی معرفی می‌کنند؟ اگر واقعا منطق و دلیل آنها برتر است، چه نیازی به وحشی گری و حمله به احساسات انسان ها دارند؟ باید به آنها گفت: اگر راست می‌گویید، فکر آنها را با بحث و منطق عوض کنید. آن گاه خودشان بتکده ها را خراب خواهند کرد." 

۵ــ زیارت یا بت پرستی؟ 
زیارت را چه چیز معنا می‌کنیم؟ پرستش مزور؟ یا دیدار و ملاقات با او؟ 
آیا وقتی مفتی عربستان نزد همکار خود می‌رود و او را دیدار می‌کند او را پرستیده‌است؟ 
آیا تمام مسلمانان که به جهت دوستی با رسول خاتم از اطراف جهان راهی مدینه منوره می‌شوند و به رسول خدا سلام می‌کنند، رسول پرستند؟ 
آیا به همین سادگی می‌توان به برادران ایمانی تهمت‌های ناروا زد؟ مشرک دانستن هر مسلمان دلیل می‌خواهد و ما به کدام دلیل متقن می‌توانیم شرک و بت پرستی را به دیگران نسبت دهیم؟ 

۶ــ آب به کدام آسیاب؟ 
کافی است فتوا دهندگان کمی به دور و بر خود نگاه کنند و تأملی دوباره در آنچه می‌کنند داشته باشند. 
آیا تفرقه‌افکنی بین مسلمانان دنیا، آب به آسیاب دشمن ریختن نیست؟ آمریکا و اسراییل و انگلیس و تمام ملحدان جهان از این تفرقه‌افکنی لذت می‌برند یا خدا و رسولش؟ 
ما مأموریم که دشمنان دین را شاد کنیم یا باید صاحب دین را خوشحال کنیم؟ 
خداوند در روز قیامت از کدامیک از این‌ها از ما سؤال خواهد کرد؟ 
در مسند احمد و دیگر کتب معتبر سنی و شیعی از پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) حدیثی روایت شده که در آن سؤال‌های قیامت را بیان می‌کند از جمله سؤال‌های بیان شده در حدیث پیامبر این سؤال است و عن عمره فی ما افناه. بنابر این اگر به خاتم پیامبران و دین او ایمان داریم ببینیم عمر و جوانی خود را در کدام راه سپری می‌کنیم؟ در شادی دشمنان که روی دیدن دین خدا را ندارند؟ یا شادی خدا و رسولش؟ 

۷ــ نتیجه‌ی کار 
آیا فتوا دهندگان به این امر فکر کرده‌اند که نتیجه‌ی این فتوا چه خواهد بود؟ سال ها از تخریب بقاع متبرکه در قبرستان بقیع می‌گذرد. آیا مسلمانان که به احترام اولاد رسول خدا به آن قبرستان قدم می‌نهند دست از محبت خاندان رسول کشیده‌اند؟ آیا راه مبارزه با حکم خداوند در آیه‌ی قرآن که فرموده‌است«بگو اجر و مزدی برای رسالت خود نمی‌خواهم مگر مودت خاندانم!» تخریب بقاع آنان است؟ و آیا با این مخالفت صریح با حکم خداوند، مردم از این امر الهی دست خواهند کشید؟ 
زهی خیال باطل؟ 

۸ــ وظیفه‌ی مسلمانان 
اینک وظیفه‌ی ما مسلمانان این است که ضمن حفظ وحدت و جلوگیری از هر گونه تفرقه و تشتّت، به آگاه سازی دیگر مسلمانان بپردازیم و حتی الامکان فتوا دهندگان را به عواقب وخیم کارشان آگاه سازیم. خطبا با ایراد خطابه، نویسندگان با انتشار مقالات، سیاستمداران با رایزنی‌های مکرر و هر شخص حقیقی و حقوقی با هر وسیله ی ممکن سکوت را بشکنند. 
و نیز تمام مسلمانان در مظان اجابت دعا از خدای متعال بخواهند که شر اشرار را به خودشان برگرداند، دین اسلام را روز به روز عزت عطا کند، تمام مردم را به دین خدا هدایت کند، مسلمانان را به عقیده به وحدانیت خدا و دین مورد رضای خاتم انبیاء ثابت قدم بدارد و ما و فرزندان ما را از فتنه‌های آخرالزمان حفظ فرماید. 
یکی از دعاهایی که مسلمانان باید از سوز دل از خداوند بخواهند دعا بر فرج منجی آخرالزمان است. 

۹ــ آینده‌ی جهان 
تمام مسلمانان چه شیعه و چه سنی معتقدند که روزی از روزها مردی از نسل رسول ظهور خواهد کرد که همنام او و ملقب به مهدی است. 
او دنیا را از عدل و داد پر خواهد کرد چنانچه از ظلم و ستم پر شده باشد! 
این آینده‌ی درخشان دل‌های مسلمانان را به نور امید روشن می‌کند. 
بنابراین آنها هیچ باکی ندارند از اینکه دشمن خانه‌ی آنها را خراب کند، مرقد پاک اولیای الهی را تخریب کند، به قتل و غارت خود و اهلشان بپردازد و ادامه دهندگان راه آنها نیز به تخریب خانه خدا بپردازند و از دین و دیانت نامی ‌باقی نگذارند! 
آری، همان گونه که اسلام غریبانه آغاز شد، به غربت نیز ختم خواهد شد و همان گونه که خانه‌ی خدا خراب شد و ابراهیم خلیل دوباره آن را بنا نهاد، اگر این حملات نیز از سوی تجاوزگران صورت گیرد و اسلام بیش از این در غربت قرار گیرد‏, سرانجام روزی به دست بازمانده‌ی خاندان پیامبر، دین اسلام از غربت بیرون خواهد آمد.

سایت والقلم


 



سایت والقلم