نگاهی به زندگانی حضرت ابوالفضل‌العباس علیه السلام

نویسنده مسیحی کتاب «حسین در اندیشه مسیحی» در مصاحبه با روزنامه الدار کویت گفت: اگر امام حسین(علیه السلام) از ما بود، در تمام زمین برای او منبر و پرچم بر می‌افراشتیم و مردم را با نام حسین(علیه السلام) به مسیحیت فرا می‌خواندیم
به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از فارس، «انتوان بارا» در مورد عشق به امام حسین (علیه السلام) گفت: آیا انسانی یافت می‌شود که چنین شخصیت نمونه‌ای که تاکنون در هیچ دینی شبیه او متولد نشده‌است را دوست نداشته باشد؟ او سومین مشعل‌دار اسلام بعد از جدش پیامبر مصطفی(صلی الله علیه و آله و سلم) و پدرش امیر المؤمنین(علیه السلام) است و در حفظ و پاسبانی از عقیده‌اش، خود را فدا کرد. 
وی سخنان پیامبر درباره امام حسین(علیه السلام) را بهترین توصیف در شناخت مقام و منزلت ایشان ذکر کرد و به اهداف قیام عاشورا، مظلومیت اباعبدالله(علیه السلام) و خاندان پیامبر در صحرای کربلا پرداخت و گفت: فریاد حسین(علیه السلام) در روز عاشورا که «هل من ناصر ینصرنی» مرا بخود می‌لرزاند. 
این نویسنده مسیحی که به مسیحی متشیع شهرت دارد و به این لقب افتخار می‌کند، افزود: اگر از خودگذشتگی امام حسین (علیه السلام) نبود، از عقاید اسلامی چیزی باقی نمانده بود. 
وی مسلمانان را به کوتاهی و قدرنشناسی در حق امام‌حسین(علیه السلام) متهم کرده و شهادت ایشان را امانتی بر گردن همه مسلمانان می‌داند که باید اسرار و اهداف بزرگ آن را به گوش جهانیان برسانند. 
انتوان در مورد واقعه کربلا و امام‌حسین و تألیف کتاب ارزشمند «حسین در اندیشه مسیحی» که سه سال بطول انجامید، گفت: چگونه است که در جهان اسلام، مسیحیت و غرب تا کنون به واقعیت و اهداف و جنبه‌های روحانی این قیام توجه نکرده‌اند. 
وی افزود: بعد از ۴۰ سال فعالیت در عرصه مطبوعات افتخار می‌کنم که علی‌رغم تمام سختی‌ها توانستم کتاب «حسین در اندیشه مسیحی» را به عنوان اولین کتاب خود به رشته تحریر در آوردم. 
انتوان بارا نویسنده سوری-مسیحی، ازحدود چهل سال پیش تاکنون در مطبوعات کویت مشغول به فعالیت می‌باشد و در اتحادیه‌های مختلف از جمله؛ باشگاه بین المللی کتاب علمی خیال نیویورک، شورای عالی تصمیم‌گیری با رتبه گراند ماستر، عضو اتحادیه نویسندگان عرب در دمشق، عضو سازمان جهانی روزنامه‌نگاران در پراگ، عضو سازمان روزنامه‌نگاران عرب، اتحادیه خبرنگاران سوری و جمعیت روزنامه نگاران کویت عضویت دارد.

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *