بی ادبی ابوبکر در محضر پیامبر+سند
عمر و ابوبکر با هم روابط حسنه ای نداشتند حتی به گواهی قرآن یکبار در محضر پیامبر با هم درگیر شده و با صدای بلند با هم برخورد بی ادبانه کردند 

و سپس آیه دوم سوره حجرات ( یََّاءَیُّهَا الَّذِینَ ءَامَنُواْ لاَ تَرْفَعُوَّاْ اءَصْوَ تَکُمْ فَوْقَ صَوْتِ النَّبِیِّ وَلاَ تَجْهَرُواْ لَهُ بِالْقَوْلِ کَجَهْرِ بَعْضِکُمْ لِبَعْضٍ اءَن تَحْبَطَ اءَعْمَ لُکُمْ وَاءَنتُمْ لاَتَشْعُرُونَ 
ای کسانی که ایمان آورده اید! صداهایتان را بالاتر از صدای پیامبر نبرید و همان گونه که بعضی از شما نسبت به دیگری بلند گفت وگو می‌کنید، با پیامبر این گونه سخن مگویید! مبادا (به خاطر این صدای بلند که برخاسته از بی ادبی شما است،) اعمال شما نادانسته نابود شود.)([۱])... در نکوهش و توبیخ آنان نازل گردید!([۲]) 
و همچنین در دوران خلافت ابوبکر، او سند مالکیت زمینی را به دو نفر داده و آنرا امضاء کرده بود و عمر در آن نامه و روی امضاء ابوبکر آب دهان انداخته و آنرا پاره کرد.([۳]) 

مورد دیگر از روابط حسنه ابوبکر و عمر این که خلیفه دوم معتقد بود حسد ده جزء است، نُه جزء آن در ابوبکر و یک جزء دیگر آن در تمامی قریش است و ابوبکر در آن جزء نیز شریک است([۴]).

______________________
پی نوشت: 
[۱]. حجرات: آیه ۲. 
[۲]. کاد الخیّران أن یهلکا: ابوبکر و عمر. لمّا قدم علی النبی وفد بنی تمیم أشار احدهما بالاقرع واشار الاخر بغیره. قال ابوبکر لعمر: إنما اردت خلافی، فقال عمر: ما اردت خلافک فارتفعت اصواتهما عند النبی فنزلت یا ایها الذین آمنو لا ترفعوا.. مسند احمد ۴: ۶ ـ بخاری ج ۳: ۱۹۰ کتاب التفسیر الحجرات. 
[۳]. الدر المنثور ۳: ۲۵۲. 
[۴]. شرح ابن أبی الحدید ۱: ۳۰.